В листопаді 2018 року викладачі Навчально-наукового інституту аеронавігації, електроніки та телекомунікацій взяли участь у науковій конференції RTUWO-2018 Advances in Wireless and Optical Communications, яка була організована Ризьким Технічним Університетом спільно з латвійською секцією IEEE

В листопаді 2018 року викладачі Навчально-наукового інституту аеронавігації, електроніки та телекомунікацій взяли участь у науковій конференції RTUWO-2018 Advances in Wireless and Optical Communications, яка була організована Ризьким Технічним Університетом спільно з латвійською секцією IEEE та проходила в листопаді в місті Рига. Учасники від НН ІАЕТ доценти кафедри АРЕК Заліський Максим Юрійович та Петрова Юлія Валеріївна, доцент кафедри РПС Щербина Ольга Алімівна та доцент кафедри авіоніки Кожохіна Олена Володимирівна.

Наукова конференція RTUWO-18 була зосереджена на нових методах розширення меж використовування систем зв’язку. Особливу увагу було присвячено новим дослідженням у галузі бездротових та оптичних систем зв’язку, технологіям оптичних сенсорів та оптичному управлінню мережею, антенам тощо.